Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgaver – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. 

Siden 1995 har vi som murermester i Odder stillet vores ekspertise til rådighed ved såvel fag- som hovedentrepriser, hvor der er blevet stillet store krav til kvalitet, præcision og levering til tiden.​

STOR ERFARING SOM MURERMESTER I ODDER

Vi er en murermester i Odder med mange dygtige håndværkere, der har stor erfaring inden for faget. Vi er desuden stolte af at kunne sige, at flere af vores yngre ansatte har deltaget i DM og VM inden for murerarbejde. 

Hver dag er det vores mål at levere en ekstra indsats og sætte prikken over i’et, så vores kunder får de bedst mulige løsninger.

Som murermester i Odder har vi gennem tiden løst mange specielle opgaver, som betyder, at vi altid har gode forslag til, hvordan en opgave kan løses.

Få mere information om Bredkjærvejens Murer & Beton

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.​ Dette kan du gøre ved at ringe på telefon ​86 54 27 20, mobiltelefon 40 29 04 69 eller via e-mail: allan@bmbmurer.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS