Hos Bredkjærvejens Murer & Beton ApS i Odder tror vi på, at badeværelset er et af de vigtigste rum i huset. Det er et sted, hvor man altid er alene og kan få tænkt tingene igennem. Det er et rum, der betyder noget særligt for mange, og derfor er det vigtigt, at ens badeværelse fungerer, som det skal.

Det bliver hurtigt meget irriterende, hvis toilettet løber, eller håndvasken er ved at falde ned af væggen. Derfor tilbyder vi renovering af badeværelse samt etablering af et helt nyt badeværelse for kunder i Skanderborg, Ry, Aarhus, Horsens og omegn. Vi har mere end 35 års erfaring, og vi har stor fokus på service og kvalitet, ligesom vi ikke går, før kunden er tilfreds.

En badeværelsesrenovering der vil gøre en forskel

Et nyt badeværelse er noget, man vil sætte pris på hver eneste dag fremover, ligesom det kan hæve husets pris væsentligt. Vi har stor erfaring med at montere nye og tilbyde renovering af badeværelse. Vi sætter altid fokus på kunden og kommer gerne med forslag og ideer ud fra dine ønsker og behov.

Vi har faste samarbejdspartnere med hensyn til el, tømrer, maler og så videre, og vi står gerne for hele entreprisen i forbindelse med renovering af badeværelse, så du bare skal læne dig tilbage og nyde resultatet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på badeværelsesrenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og om du har nogle specifikke ønsker og krav til valg af materialer. Derudover spiller størrelsen på badeværelset også en rolle i forhold til den endelige pris. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad dit badeværelsesprojekt kommer til at koste.


Du kan altid kontakte os på telefon 86 54 27 20 / 40 29 04 69 eller e-mail allan@bmbmurer.dk, hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis vi skal udarbejde en pris på renovering af badeværelse.

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS