Få lagt fundamentet til dit drømmebyggeri hos os

Drømmer du om at bygge et nyt hus eller lignende, og leder du derfor efter en kompetent og erfaren murer, der er ekspert i støbning af fundament og andet betonarbejde? Så er du kommet til de helt rigtige. Ved Bredkjærvejens Murer & Beton ApS har vi i mere end 35 års erfaring med beton og fundamenter, og du kan derfor trygt stole på, at vi får lagt et bundsolidt fundament for dit drømmebyggeri.

Med udgangspunkt i Odder kører vi rundt i hele området, herunder til Aarhus, Horsens, Skanderborg og Ry og udfører betonarbejde og støbning af fundament til byggeprojekter. Vi har erfaring med opbygning af fundament til store og små byggeprojekter på huse, sommerhuse og anlæg, og vi tager imod opgaver fra både private husejere, virksomheder og det offentlige.

Vi laver alle former for betonarbejde

Uanset hvilken form for betonarbejde du har brug for hjælp til, så klarer vi opgaven for dig. Vores ekspertiser strækker sig over mange forskellige ydelser, og vi kan blandt andet stå for at lave:

  • ​Reparation og støbning af fundament
  • ​Støbning af betongulv
  • ​Sokkelarbejde
  • ​Udgravning til byggeri
  • ​Terrænudjævning
  • Etablering og reparation af større bygværker i jord
  • ​Andet arbejde med beton

Udover at arbejde på større byggeprojekter med huse og anlæg, så kan vi også tilbyde støbning af fundament til mindre byggerier, så som et skur, en garage eller et drivhus.

Kontakt os for en pris på støbning af fundament

Hvis du vil høre mere om vores priser på betonarbejde, eller hvis du vil hyre os til at støbe fundamentet til dit drømmebyggeri, så kontakt os i dag! Vi sidder altid klar til at høre mere om dit projekt, give dig et godt råd med på vejen og tage kyndigt hånd om dit murerarbejde.

Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave!

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS