Forny din facade med vandskuring

Trænger facaden på dit hus til en kærlig hånd, der frisker den op og fornyer dit hus’ samlede udtryk? Så kan vi ved Bredkjærvejens Murer & Beton ApS hjælpe dig med vandskuring af dit murværk. Ved at vandskure din facade reparerer og udfylder vi revner og skader og får dit murværk til at fremstå, som var det helt nyt.

Hvis du er bosat i eller i nærheden af Horsens, Aarhus, Skanderborg, Ry eller en omkringliggende by, så kan vi nemt og hurtigt komme hjem til dig fra vores base i Odder. I vores murerfirma brænder alle ansatte for deres håndværk, og vi ønsker altid at levere et fejlfrit resultat, du kan være glad for de næste mange år.

Vi pudser og plejer dit murværk

Hvis dit murværk er gammelt og kedeligt at se på efter mange års slitage og mangel på vedligehold, så er vandskuring den perfekte løsning til dig. Vandskuring er en form for pudsning af væg, der giver et elegant og moderne udtryk til dit murværk.

Metoden består i, at vi trækker et lag mørtel over mursten og fuger, hvorefter vi skurer henover det. Resultatet er altid flot og giver fine muligheder for efterfølgende at male facaden i præcist den farve, du ønsker.

Med mere end 35 års murererfaring kan du vide dig sikker på, at dit murværk og din facade bliver overladt i kompetente og sikre hænder, når du hyrer os. Uanset om vi arbejder på store eller små projekter, og om vi arbejder for private husejere, erhverv eller det offentlige, så leverer vi altid et solidt og godt stykke håndværk – og det er vi stolte af.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud

Vil du have et vandskuret hus, eller vil du høre mere om vores priser, så skal du bare ringe eller skrive til os. Vi kan også hjælpe dig med andre former for facaderenovering, som du eventuelt kan kombinere med vandskuring, hvis du vil have en komplet og dybdegående løsning. Kontakt os og få en uforpligtende pris!

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS