Hos Bredkjærvejens Murer & Beton ApS i Odder udfører vi al slags entreprenørarbejde. Som entreprenør kan man komme ud for mange forskellige former for arbejde, fx gravearbejde, støbningsarbejde og kloakarbejde.

Vi et hold af fleksible håndværkere med mere end 35 års erfaring, der er åbne overfor alle slags entreprenøropgaver og alle slags kunder i blandt andet Aarhus, Ry, Skanderborg og Horsens. 

Uanset opgaven har vi altid fokus på kvalitet og service, når det kommer til arbejde som entreprenør, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

En professionel entreprenør med fokus på kvalitet

Hvis du vælger os til at udføre dit entreprenørarbejde, vælger du samtidig et professionelt entreprenørfirma. Som entreprenør har vi fokus på kvaliteten i vores arbejde, hvilket betyder, at vi ikke forlader en opgave, før vi selv er fuldt ud tilfredse. Det betyder også, at vi har fokus på god service. 


Vi overholder alle tidsfrister og deadlines, og har du brug for det, tilbyder vi gerne specialiseret rådgivning og vejledning.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Med hensyn til entreprenøropgaver, er vi et godt valg. Vores entreprenør har fokus på din tilfredshed og udfører arbejdet med dine ønsker og behov i højsædet. 


Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores entreprenør kan gøre for dig, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Du kan enten ringe til os på telefon 86 54 27 20, eller du kan skrive vores til allan@bmbmurer.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS