​Jan - 📱 40 86 44 98 ​ /  ✉ jan@bmbmurer.dk

​Allan - 📱 40 29 04 69  /  ✉ allan@bmbmurer.dk

​✔ Mere end 35 års erfaring ✔ Medlem af Dansk Byggeri ✔ Førende inden for erhverv

Omfugning og andet fugearbejde udføres

Vi er hos Bredkjærvejens Murer og Beton ApS i Odder et hold på snart 20 håndværkere, der har speciale inden for mange forskellige områder. Vi tilbyder blandt andet omfugning og andet fugearbejde for kunder i områderne omkring Aarhus, Skanderborg og Horsens.

Vi har over 35 års erfaring inden for vores fag og har bestået i så lang tid, netop fordi vores fokus ligger på kunden. Når du vælger os til at udføre dit fugearbejde, vælger du samtidig en kundeorienteret og kvalitetsbevidste fugemand.

Vi tilbyder alle former for fugearbejde

Fugearbejde kan være mange ting. Vi udfører fugearbejde i alle typer bygninger og kan blandt andet tilbyde fugning af vinduer, murværk, badeværelse m.m. Vi udfører vores fugearbejde med vandskuring og mørtel, og omfugning udfører vi i forbindelse med fx insektangreb.

Uanset årsagen udfører vi altid vores fugearbejde, indtil du som kunde er tilfreds. Som en del af vores service afdækker vi altid vores arbejdsområde og rydder op efterfølgende, så du ikke kan se, vi har været der.

Hvad koster det at fuge et hus om?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende opgaven er, og hvor stort huset er. Ønsker du en konkret pris på omfugning af hus eller andet fugearbejde, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. 


Du kan kontakte os på telefon 86 54 27 20 eller e-mail allan@bmbmurer.dk, hvor du også kan modtage et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresseoplysninger

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16
8300 Odder

​Kontaktoplysninger

Jan: 40 86 44 98

Allan: 40 29 04 69

CVR: 19988570