Hos Bredkjærvejens Murer & Be​ton ApS i Odder er vi et hold af håndværkere med mange kompetencer. Blandt andet kan vi udføre facaderenovering og andet renoveringsarbejde.

Netop renovering af facade og andet renoveringsarbejde har vi stor erfaring inden for, og vi har som professionelle murere arbejdet for mange forskellige kunder i Odder, Skanderborg, Ry, Aarhus, Horsens og omegn.

Vi udfører især renoveringsarbejde på gamle og fredede bygninger, skadede bygninger og på kirker. I alt renoveringsarbejde er det kvaliteten og den gode service, der er vores fokuspunkt.

Vi udfører renoveringsarbejde på alle bygninger

Vi kan udføre facaderenovering på stort set alle bygninger, og vi tager imod alle opgaver for alle kunder. Hvis dit hjem for eksempel er blevet skadet af vand, storm eller brand, kan vi hjælpe med renoveringsarbejdet.

Vi er desuden godkendt til at arbejde med Epoxy. Uanset opgaven har vi altid fokus på kundetilfredsheden, som vi opnår via fokus på høj kvalitet og service. Vi overholder altid alle tidsfrister og aftaler, der indgås med kunden.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om. 

Er du interesseret i en konkret pris på renovering eller pudsning af facade, hører vi meget gerne fra dig på telefon 86 54 27 20 eller e-mail allan@bmbmurer.dk. Når vi har lidt nærmere information om opgaven, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. 


Vi kan også stå for rådgivning og vejledning i forbindelse med renoveringsarbejdet, hvis der skulle opstå et behov.

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS