​Jan - 📱 40 86 44 98 ​ /  ✉ jan@bmbmurer.dk

​Allan - 📱 40 29 04 69  /  ✉ allan@bmbmurer.dk

​✔ Mere end 35 års erfaring ✔ Medlem af Dansk Byggeri ✔ Førende inden for erhverv

Elementmontage​

Bredkjærvejens Murer & Beton har en række faste leverandører af betonelementer, som vi har benyttet gennem mange år. Via disse leverandører kan Bredkjærvejens Murer & Beton levere elementbyggeri i alle afskygninger.

Mange forskellige kunder​

Vi har gennem tiden leveret elementmontage til en lang række kunder. Opgaverne spænder lige så vidt, som kundernes brancher gør. Kunderne inkluderer blandt andet:

  • Industribyggeri
  • Landbrug
  • Offentlige institutioner

Mange projekter er opstået ved licitationer, som vi ofte har vundet. Derfor har vi været involveret i mange forskellige offentlige byggeprojekter.

… og mange muligheder​

Elementbyggeri er relevant i forbindelse med mange forskellige byggerier. Det kan være til kontorbyggeri, lagerbygninger, landbrugsbygninger, beboelse og meget mere.​

Elementerne kan tilpasses de behov der måtte være for vinduer, døråbninger, portåbninger med mere. Mulighederne er ved elementmontage derfor mange, og med vores mangeårige erfaring kan vi yde kyndig rådgivning og vejledning, så du får netop den løsning, som passer dig.

Kontakt bredkjærvejens murer & beton

​​Ønsker du at vide mere om elementmontage, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 54 27 20, mobiltelefon 40 29 04 69 eller via e-mail allan@bmbmurer.dk

Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig med svar på din henvendelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresseoplysninger

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16
8300 Odder

​Kontaktoplysninger

Jan: 40 86 44 98

Allan: 40 29 04 69

CVR: 19988570