Har du brug for murerarbejde i Odder og omegn, herunder Horsens, Skanderborg og Aarhus, så er vi det oplagte valg. 

Bredkjærvejens Murer &​ Beton ApS​ klarer både store og små opgaver inden for murerarbejde, hvor vores fokus er at levere topkvalitet til fornuftige priser. Vi har en bred kundekreds, hvor kunderne tæller alt fra private boligejere, landbrug og virksomheder til offentlige institutioner og boligforeninger.

​Solide løsninger inden for murerarbejde

​Mange af vores kunder anvender os på fast basis som murer, og det ser vi som et tegn på, at det murerarbejde vi leverer, er i orden. Hvad enten det er nybyg, renovering, ombyg, tilbyg eller reparation, kan vores kompetente medarbejdere sørge for en solid løsning til fornuftige priser. Vi klarer også insito støbt beton, elementmontage, fugning og meget andet.

Vi går op i detaljerne, og derfor afslutter vi aldrig vores murerarbejde før, vi er sikre på, at alt er, som det skal være. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud. 

Bredkjærvejens Murer & Beton kan udføre alle former for mureropgaver, uanset hvad du har behov for.

Murerarbejde for mange faste kunde

​Udover vi jævnligt udfører opgaver for nye kunder, har vi en bred kundekreds, som anvender os på fast basis. 

Af kunder, som vi er vant til at betjene, kan vi nævne:​

  • Offentlige institutioner
  • Boligforeninger, boligselskaber, ejerforeninger og lignende
  • Private boligejere
  • Virksomheder i alle størrelser
  • Landbrug
  • Forsikringsselskaber

At vores kunder vender tilbage til os igen og igen skyldes i høj grad vores skarpe fokus på, at det arbejde vi udfører, altid er i høj kvalitet. Samtidig udfører vi vores stærke håndværk til konkurrencedygtige priser.

​Alle former for murerarbejde

Der er ingen begrænsninger for de murerrelaterede opgaver, vi hos Bredkjærvejens Murer & Beton kan udføre. For vores kunder udfører vi jævnligt:

Vi kan også udføre det murerarbejde, du har brug for. Kontakt Bredkjærvejens Murer & Beton på telefon 86 54 27 20, mobiltelefon 40 29 04 69 eller via e-mail: 

allan@bmbmurer.dk

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS