​Jan - 📱 40 86 44 98 ​ /  ✉ jan@bmbmurer.dk

​Allan - 📱 40 29 04 69  /  ✉ allan@bmbmurer.dk

​✔ Mere end 35 års erfaring ✔ Medlem af Dansk Byggeri ✔ Førende inden for erhverv

Nybyggeri udføres med over 35 års erfaring

Hos murerfirmaet Bredkjærvej​ens Murer & Beton ApS i Odder har vi mere end 35 års erfaring inden for nybyggeri, som vi udfører for kunder i Horsens, Aarhus, Skanderborg og omegn. Vi kan opføre et lækkert kvalitetshus, og vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for, at dit nye hus bygges ordentligt.

Vi har altid fokus på kvalitet, og det gælder især ved nybyggeri. Derfor er det også vigtigt for os, at vi indledningsvis tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så vi sammen med vores arkitekter kan udarbejde de helt rigtige tegninger over dit nye byggeri.

Byg nyt hus med os som totalleverandør

Vi kan være din totalleverandør inden for nybyggeri, og vi har en række af dygtige samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for.

Vi kan indhente byggetilladelser, udarbejde tegninger, foretage energimærkning samt hjælpe med budgettet, ligesom vi også tilbyder rådgivning i forbindelse med valg af materialer. Vi har altid stor fokus på service og kvalitet, og vi leverer altid et professionelt stykke arbejde.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri er meget individuelle fra sag til sag og afhænger i høj grad af dine konkrete ønsker samt størrelsen på byggeriet, og hvis du ønsker nogle specialløsninger. 


Ønsker du en konkret pris på nybyg, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte vores byggefirma. Fortæl os om dine ønsker, forventninger og behov, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. 


Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 54 27 20, men du kan også skrive til vores e-mail allan@bmbmurer.dk, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresseoplysninger

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16
8300 Odder

​Kontaktoplysninger

Jan: 40 86 44 98

Allan: 40 29 04 69

CVR: 19988570