Hos murerfirmaet Bredkjærvej​ens Murer & Beton ApS i Odder har vi mere end 35 års erfaring inden for nybyggeri, som vi udfører for kunder i Horsens, Aarhus, Ry, Skanderborg og omegn. Vi kan opføre et lækkert kvalitetshus, og vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for, at dit nye hus bygges ordentligt.

Vi har altid fokus på kvalitet, og det gælder især ved nybyggeri. Derfor er det også vigtigt for os, at vi indledningsvis tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så vi sammen med vores arkitekter kan udarbejde de helt rigtige tegninger over dit nye byggeri.

Byg nyt hus med os som totalleverandør

Vi kan være din totalleverandør inden for nybyggeri, og vi har en række af dygtige samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for.

Vi kan indhente byggetilladelser, udarbejde tegninger, foretage energimærkning samt hjælpe med budgettet, ligesom vi også tilbyder rådgivning i forbindelse med valg af materialer. Vi har altid stor fokus på service og kvalitet, og vi leverer altid et professionelt stykke arbejde.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri er meget individuelle fra sag til sag og afhænger i høj grad af dine konkrete ønsker samt størrelsen på byggeriet, og hvis du ønsker nogle specialløsninger. 


Ønsker du en konkret pris på nybyg, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte vores byggefirma. Fortæl os om dine ønsker, forventninger og behov, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. 


Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 54 27 20, men du kan også skrive til vores e-mail allan@bmbmurer.dk, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS