Drømmer du om at få bygget en tilbygning til huset? Hos Bredkjærvejens Murer & Beton ApS i Odder har vi mere end 35 års erfaring inden for tilbygninger, og vi arbejder hovedsageligt i områderne omkring Aarhus, Skanderborg, Ry og Horsens. 

Vi har et stort fokus på kvalitet, og samtidig gør vi meget ud af, at den nye tilbygning skal matche det oprindelige. Vi er medlem af Dansk Byggeri, så du kan være helt tryg ved at få udført din nye tilbygning hos os.

Vi tilbyder professionel rådgivning

Vi kommer ud og rådgiver om de bedste løsninger i forhold til dine ønsker og behov. Vi kan også rådgive om valget af materialer, så du får det resultat, du drømmer om. Derudover arbejder vi sammen med dygtige arkitekter, der hjælper med at udarbejde tegninger med mere. 

Vi kan også hjælpe med byggetilladelser, tegninger, energimærkning og budget, hvis det ønskes.

Vi kan med andre ord være din totalleverandør i forbindelse med din nye tilbygning, og vi har en række dygtige samarbejdspartnere.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på en tilbygning afhænger i høj grad af, hvor stor en tilbygning der er tale om, og om der eksempelvis skal bygges en stue, udestue, garage eller entre til dit hus eller sommerhus, eller om der skal bygges et helt nyt badeværelse eller køkken, hvor der skal lægges helt nye vandinstallationer. 


Vi tager gerne en uforpligtende samtale med vores kunder for at afdække deres behov og ønsker. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig en konkret pris på din nye tilbygning, er du altid meget velkommen til at kontakte os – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud. 


Ring til os på telefon 86 54 27 20, skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vil vi hurtigst muligt besvare din henvendelse.

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS