Bredkjærvejens Murer & Beton har en række faste leverandører af betonelementer, som vi har benyttet gennem mange år. Via disse leverandører kan Bredkjærvejens Murer & Beton levere elementbyggeri i alle afskygninger.

Mange forskellige kunder​

Vi har gennem tiden leveret elementmontage til en lang række kunder. Opgaverne spænder lige så vidt, som kundernes brancher gør. Kunderne inkluderer blandt andet:

  • Industribyggeri
  • Landbrug
  • Offentlige institutioner

Mange projekter er opstået ved licitationer, som vi ofte har vundet. Derfor har vi været involveret i mange forskellige offentlige byggeprojekter.

… og mange muligheder​

Elementbyggeri er relevant i forbindelse med mange forskellige byggerier. Det kan være til kontorbyggeri, lagerbygninger, landbrugsbygninger, beboelse og meget mere.​

Elementerne kan tilpasses de behov der måtte være for vinduer, døråbninger, portåbninger med mere. Mulighederne er ved elementmontage derfor mange, og med vores mangeårige erfaring kan vi yde kyndig rådgivning og vejledning, så du får netop den løsning, som passer dig.

Kontakt bredkjærvejens murer & beton

​​Ønsker du at vide mere om elementmontage, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 54 27 20, mobiltelefon 40 29 04 69 eller via e-mail allan@bmbmurer.dk

Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig med svar på din henvendelse.

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS