​Jan - 📱 40 86 44 98 ​ /  ✉ jan@bmbmurer.dk

​Allan - 📱 40 29 04 69  /  ✉ allan@bmbmurer.dk

​✔ Mere end 35 års erfaring ✔ Medlem af Dansk Byggeri ✔ Førende inden for erhverv

Hovedentreprise og fagentreprise tilbydes

Hos Bredkjærvejens Murer & Beton ApS i Odder har vi et stort fokus på service og kvalitet, og vi kan stå for alle former for entrepriser. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi gennem årene har opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til.

Vi udfører enhver form for entreprise og har mere end 35 års erfaring med hovedentreprise, fagentreprise og totalentreprise. Vi har kunder i blandt andet Aarhus, Skanderborg, Horsens og omegn. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Hovedentreprise
  • Totalentreprise
  • Delentreprise
  • Fagentreprise.

Vi udfører entreprisen, uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering eller reparation.

Vi udfører alle løsninger i en hovedentreprise

Ofte er vi involveret i lidt større og specielle projekter, som rækker ud over det almindelige typehus. Det er tit entrepriser, som stiller høje krav til vores faglighed, og som består af forskellige specialløsninger.

Sammen med dig, en rådgivende ingeniør, en arkitekt eller lignende, kan vi sørge for at føre de ønsker og behov ud i livet, som du måtte have – hvad enten det er til dit hjem, din virksomhed eller noget helt tredje.

Kontakt os og hør mere om hoved- og fagentreprise

Ønsker du at vide mere om vores hovedentreprise og fagentreprise, eller har du en konkret opgave, som du gerne vil have løst? Så skal du endelig bare kontakte os. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din fagentreprise. 

Du kan enten ringe til os på telefon 86 54 27 20, mobiltelefon 40 29 04 69, eller du kan skrive til vores e-mail allan@bmbmurer.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresseoplysninger

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16
8300 Odder

​Kontaktoplysninger

Jan: 40 86 44 98

Allan: 40 29 04 69

CVR: 19988570