Hos Bredkjærvejens Murer & Beton ApS i Odder har vi et stort fokus på service og kvalitet, og vi kan stå for alle former for entrepriser. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi gennem årene har opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til.

Vi udfører enhver form for entreprise og har mere end 35 års erfaring med hovedentreprise, fagentreprise og totalentreprise. Vi har kunder i blandt andet Aarhus, Skanderborg, Ry, Horsens og omegn. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Hovedentreprise
  • Totalentreprise
  • Delentreprise
  • Fagentreprise.

Vi udfører entreprisen, uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering eller reparation.

Vi udfører alle løsninger i en hovedentreprise

Ofte er vi involveret i lidt større og specielle projekter, som rækker ud over det almindelige typehus. Det er tit entrepriser, som stiller høje krav til vores faglighed, og som består af forskellige specialløsninger.

Sammen med dig, en rådgivende ingeniør, en arkitekt eller lignende, kan vi sørge for at føre de ønsker og behov ud i livet, som du måtte have – hvad enten det er til dit hjem, din virksomhed eller noget helt tredje.

Kontakt os og hør mere om hoved- og fagentreprise

Ønsker du at vide mere om vores hovedentreprise og fagentreprise, eller har du en konkret opgave, som du gerne vil have løst? Så skal du endelig bare kontakte os. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din fagentreprise. 

Du kan enten ringe til os på telefon 86 54 27 20, mobiltelefon 40 29 04 69, eller du kan skrive til vores e-mail allan@bmbmurer.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon +45 8654 2720 eller skriv til vores e-mail allan@bmbmurer.dk

Bredkjærvejens Murer & Beton ApS

Bredkjærvej 16, 8300 Odder

CVR-nummer: 19988570

Hos Bredkjærvejens M​urer & Beton udfører vi alle typer opgaver for en bred vifte af kunder. Som murermester i Odder klarer vi både store og små opgavermed udgangspunkt i kundens behov og ønsker ved opgaven.

​Bredkjærvejens Murer & Beton er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for kvalitet.

© 2023 Bredkjærvejens Murer & Beton ApS